Víno Hradil

Víno Hradil

Víno Hradil

Rodinné vinařství z Velkopavlovické vinařské podoblasti, v Čejkovicích u Hodonína. Kladou důraz na minimální obsah oxidu siřičitého ve víně, k čemuž jim dopomáhá metoda cryomacerace. Jedná se o macerování moštu se slupkami po dobu dvou až tří dnů při teplotě 8 °C.

Za tuto dobu se ze slupek do moštu uvolní aromatické látky a hlavně přírodní antioxidanty, které zabrání vyvazování oxidu siřičitého, což znamená, že mošt je sám o sobě přírodně zakonzervován. Následně jsou vína kvašena a školena v nerezových tancích. Speciální řada bílých vín zraje minimálně 12 měsíců ve velkých dubových sudech, červená vína pak minimálně 24 měsíců v dubových francouzských sudech typu barrique.

Číst víceméně
Filtrovat Filtrovat Filtrovat Výrobci a filtry
od
do
Zobrazit jako seznam
Zavřít Zavřít
Odstranit Zrušit všechny filtry
Cenové rozpětí Zobrazit Skrýt
od
do
Dostupnost Zobrazit Skrýt
Země původu Zobrazit Skrýt
Obsah alkoholu Zobrazit Skrýt
Objem Zobrazit Skrýt
Druh vína Zobrazit Skrýt
Druh kávy Zobrazit Skrýt
Druh rumu Zobrazit Skrýt
Druh whisky Zobrazit Skrýt
Jakost Zobrazit Skrýt
Pivní styl Zobrazit Skrýt
Barva piva Zobrazit Skrýt
Typ narážecí hlavy Zobrazit Skrýt
Odstranit Zrušit všechny filtry
13 produktů
Zobrazit jako seznam
16 velkoskladů s nápoji
16 velkoskladů s nápoji
10 specializovaných prodejen
10 specializovaných prodejen
Rychlá doprava kurýrem
Rychlá doprava kurýrem
Rodinná firma s více než 19 letou tradicí
Rodinná firma s více než 19 letou tradicí
Vrtal

Buďte první, kdo se dozví o našich speciálních akcích, slevách a novinkách

Přihlášením souhlasíte se zpracováním osobních údajů, zasílání můžete kdykoliv odhlásit.