Pizza Markýz Pikantní 570g
- Pouze
osobní
odběr
Ilustrační foto
rajčatový základ s kořením a bylinkami, sýr, anglická slanina, cibule, feferony
rajčatový základ s kořením a bylinkami, sýr, anglická slanina, cibule, feferony
- Kód produktu
- 49402584
- EAN
- 8594199220087
- Dostupnost
-
Eshop skladem - poslední 1 ks
Nebo ihned na těchto prodejnách - Hmotnost
- 0.53kg
Popis produktu
Popis - Pizza Markýz Pikantní 570g
rajčatový základ s kořením a bylinkami, sýr, anglická slanina, cibule, feferony
Pizza vyrobená z těsta italského typu, uprostřed tenkého, po okrajích příjemně křupavého a uvnitř vláčného.
- těsto je vyrobeno podle vlastní receptury
- vlastní rajčatový základ s přídavkem koření, bylinek a extra panenského olivového oleje
- těsto je ručně vytvarované
- pizza je upečená v profi peci na kamenné desce
Po upečení je pizza ihned šokově zamrazená, čímž se zabrání narušení buněčné struktury jednotlivých ingrediencí a pizza Markýz proto chutná i po rozpečení jako čerstvá.
Pizza Markýz - premium pizza bez kompromisů. Průměr pizzy je 32 cm.
- Použití: Pizzu pečte v předehřáté troubě na 220 °C po dobu 8–10 min. Předem nerozmrazujte.
- Skladování: Mražená pizza musí být skladována při teplotě -18 °C a nižší.
- Složení: pšeničná mouka, sýr eidam, (pasterizované mléko, sýrařské kultury, mikrobiální syřidla), voda, tomat (rajčata, regulátor kyselosti, kyselina citronová, česnek), cibule, anglická slanina (vepřové maso, směs koření, stabilizátor E450, E451, dus. solící směs, konzervant E250) sýr mozzarella (pasterované mléko, sýrařské kultury, syřidlo), sterilované feferonky (feferonky, ocet kvasný lihový, glukózový sirup, sladidlo sacharin), olivový olej, sůl, cukr, pekařské droždí, chilli, oregano
- Alergeny: Obiloviny obsahující lepek, Mléko
- Výrobce: CarlingWest s.r.o., Makovského 1177/1, Praha, 163 00, Česká republika
Výživové údaje na 100g
- Energetická hodnota 1030 KJ/245 kcal
- Tuky 9g z toho nasycené mastné kyseliny 4,1g
- Sacharidy 29g z toho cukry 2,2g
- Bílkoviny 12g
- Sůl 1,6g
Hodnocení
Hodnocení
Pro hodnocení se musíte přihlásit.