Pizza Markýz Hanácká 540g
- Pouze
osobní
odběr
Ilustrační foto
Rajčatový základ s kořením a bylinkami, sýr, tvarůžky, polosuchý salám, klobása, beraní rohy
Rajčatový základ s kořením a bylinkami, sýr, tvarůžky, polosuchý salám, klobása, beraní rohy
- Kód produktu
- 49402589
- Dostupnost
- Není skladem
- Hmotnost
- 0.54kg
Popis produktu
Popis - Pizza Markýz Hanácká 540g
Pizza vyrobená z těsta italského typu, uprostřed tenkého, po okrajích příjemně křupavého a uvnitř vláčného.
- těsto je vyrobeno podle vlastní receptury
- vlastní rajčatový základ s přídavkem koření, bylinek a extra panenského olivového oleje
- těsto je ručně vytvarované
- pizza je upečená v profi peci na kamenné desce
Po upečení je pizza ihned šokově zamrazená, čímž se zabrání narušení buněčné struktury jednotlivých ingrediencí a pizza Markýz proto chutná i po rozpečení jako čerstvá.
Pizza Markýz - premium pizza bez kompromisů. Průměr pizzy je 32 cm.
- Použití: Pizzu pečte v předehřáté troubě na 220 °C po dobu 8–10 min. Předem nerozmrazujte.
- Skladování: Mražená pizza musí být skladována při teplotě -18 °C a nižší.
- Složení: pšeničná mouka,sýr eidam, (pasterizované mléko, sýrařské kultury, mikrobiální syřidla),voda,tomat (rajčata, regulátor kyselosti, kyselina citronová, česnek),tvarůžky (tvaroh, regulátor kyselosti E500, E170, mlékařské kultury),klobása hanácká (vepřové maso, vepřové kůže, koření, česnek, stabilizátor E450, regulátor kyselosti E575),salám inovecký (vepřové maso, vepřové kůže, koření, stabilizátor E450, E451, regulátor kyselosti E575),sýr mozzarella (pasterované mléko, sýrařské kultury, syřidlo),beraní rohy (beraní rohy, ocet kvasný lihový, sladidlo sacharin),olivový olej, sůl, cukr, pekařské droždí, oregano
- Alergeny: Obiloviny obsahující lepek, Mléko
- Výrobce: CarlingWest s.r.o., Makovského 1177/1, Praha, 163 00, Česká republika
Výživové údaje na 100g
- Energetická hodnota 1014 KJ/241 kcal
- Tuky 8,1g z toho nasycené mastné kyseliny 3,6g
- Sacharidy 29g z toho cukry 2,3g
- Bílkoviny 13g
- Sůl 2g
Hodnocení
Hodnocení
Pro hodnocení se musíte přihlásit.